Акции и промоции

Aug 15th Директни плаќања со кредитни картички сега се прифатени!

Ние сега ги прифаќаме сите главни кредитни картички што треба да се користат за исплата директно на нашата веб-страница, за тоа не треба да поседувате PayPal сметка. Системот користи 3D Secure за ... Повеќе »

Jun 25th Welcome to the new Customer Manager area!

It's been quite some time since the "old" client area on https://liveguardmu.com/clients/ was causing us troubles (this included tickets, payments, invoices, and more ), now we have finally finished this brand new area for you.This area is now called "manager" area, and you will benefit of the following: Better support response on ... Повеќе »